Tikkurila Drytech

 

Funktionelle mikroporøse belægningsløsninger

Der findes mange steder, der kræver fugt-, kondensvands- og støjbeskyttelse. Tikkurila kan nu tilbyde Drytech-produkter i form af bæredygtige og brugervenlige løsninger til professionelle, industri og privatpersoner til at løse problemer med skimmelsvamp, kondensvand, støj og asbest.
Tikkurila Drytech-produkterne er en serie til funktionel overfladebehandling, der tager udgangspunkt i en unik, mikroporøs matrix-teknologi. De fysiske processer, der opstår i mikroporerne – herunder akkumulering og fordampning af vand – er det centrale i funktionsprincipperne. Derudover har nogle af belægningsprodukterne også en isolerende, støjreducerende og asbestindkapslende egenskab.

Den mikroporøse matrix' opbygning

Elektronmikroskopbillede af en mikroporøs
matrix forstørret ca. 3.500 gange.


De vigtigste funktioner 

  • Absorberer kondensvand
  • Fordeler flydende vand over belægningen
  • Bryder overfladespændingen
  • Fremskynder fordampningen på grund af den større overflade 
  • Isolerer

Alle Drytech-produkter er vandbaserede og opfylder de europæiske sikkerheds- og sundhedskrav. Anvendelsesområderne dækker bredt fra beboelsesejendomme, kældre og garager til industrivirksomheder, sportsarenaer, store parkeringspladser og lagerbygninger.
Som énkomponent-produkt er de nemme at bruge og påføre ved hjælp af pensel, rulle eller sprøjte. Der findes også versioner til industrielle produktlinjer.  


Drytech-produkter

* henviser til de fysiske processer, der opstår i mikroporer.