BioRid

Holder dine overflader tørre og rene

BioRid Drytech

Der er mange måder at beskytte bygninger mod skimmelsvamp. Behandling af vægge, lofter og andre konstruktionselementer er naturligvis den nemmeste metode til at undgå angreb af skimmelsvamp og til at holde overfladerne tørre, sammenlignet med strukturelle ændringer. Det gælder især, hvis malingen har fremragende fugtfordampende egenskaber. Og nu har Tikkurila en sådan fremragende løsning til skimmelsvamp i sit sortiment, nemlig produktet Tikkurila BioRid.

 

Tikkurila BioRid – beskyttelse mod skimmelsvamp*

BioRid er en vandbaseret, funktionel maling, som fjerner fugt og holder belægningens overflade tør. Beskyttelsen mod skimmelsvamp er baseret på de fysiske processer, der opstår i mikroporer. Belægningen opsamler vandet midlertidigt i kondensperioden, og når overfladetemperaturen er over dugpunktet, fordamper dampen ud i atmosfæren. På grund af den mikroporøse matrix-teknologi sker denne fordampningsproces på en mere effektiv måde sammenlignet med en flad overflade. Fx repræsenterer en kvadratmeter BioRid i en tykkelse på ca. 1 mm en 12.000 gange øgning i den relative overflade, dvs. omkring størrelsen på to fodboldbaner. Derfor fordamper vandet hurtigere, og den malede overflade forbliver tør.

* refererer til den fysiske proces, der opstår i mikroporer.


BioRid parking hall

 

Påføring

BioRid er især egnet til nye og tidligere malede overflader i miljøer, hvor en beskyttelse af malingslaget mod skimmelsvampevækst er påkrævet, fx beboelsesejendomme, badeværelser, kældre, parkeringshuse, fødevareindustrien, lagerbygninger og landbrugsejendomme med dyrehold.

 

Der er to udførelser af BioRid til påføring med pensel, rulle og sprøjte. Tikkurila BioRid er tildelt hygiejne certifikat i Tyskland. Godkendt af Tysklands føderale forening af fødevareinspektører (BVLK).Produktnavn

Specifik massefylde

 

Dækning

 

Påføringsmetoder

 

Farve

 

BioRid

1,2 kg/l

1,6 - 1,0 m2/l eller 750 -1200 g/m2

Pensel eller rulle

 

Hvid

BioRid Spray

1,2 kg/l

1,6 - 1,0 m2/l eller 750 -1200 g/m2

Primært til airless sprøjte, kan også påføres med pensel og rulle

 

Hvid


Tikkurila BioRid system – nem og effektiv behandling

 

For rene og flotte overflader tilbyder Tikkurila sine kunder BioRid systemet. Udover BioRid og BioRid Spray, omfatter systemet to andre produkter: BioWash og ProSeal.

 

BioRid-system

  1. BioWash – rensemiddel

  2. ProSeal – grunder før man påfører BioRid

  3. BioRid – funktionel maling

 

BioWash er et meget effektivt rensemiddel til at fjerne skimmelsvamp og alger. Det egner sig til nye og tidligere malede overflader i cement, gips, mursten og metal. Bland rensemidlet med vand i forholdet 1:2, og brug det til at rengøre overfladen og gøre den klar til maling før behandling med BioRid, BioRid Spray eller ProSeal. BioWash kan påføres med sprøjte, svamp eller børste.

 

ProSeal er en transparent vandbaseret grunder. Det anbefales at bruge den på porøse og sugende underlag, før man påfører BioRid eller BioRid Spray. ProSeal er beregnet til indendørs vægge og lofter og kan påføres med pensel eller sprøjte.

 

Påføringsinstruktioner

• Brug BioWash til at rense overfladen for skimmelsvamp og alger.

• Behandl sugende og porøse underlag med ProSeal.

• Påfør BioRid i henhold til anbefalingerne på emballagen for at opnå et funktionelt og effektivt resultat.

 

En overflade, der er beskadiget af skimmelsvamp, vaskes og behandles med BioRid-systemet.

 

Hold overflader tørre med BioRid-systemet

• Fjerner fugt og holder overflader tørre

• Beskyttelse mod skimmelsvamp baseret på de fysiske processer, der opstår i mikroporer.

• Skaber en elastisk og ren overflade

• Vandbaserede produkter, der er nemme at bruge

• Overholder EU sikkerheds- og sundhedskrav

• En lang række anvendelsesområder

• Mange års erfaring og en lang referenceliste

• Stærk teknisk support og træning fra Tikkurila