Tikkurila worldwide

Tikkurila produkter på Celebrity Eclipse

Celebrity Eclipse
Interiørindretningen af skibets hovedspisesal blev udført af det finske Merima, som brugte Tikkurilas MED-godkendte maling. Læs mere.

Akvi Top 30 FD og Akvi Primer MDF

Akvi Top 30 FD and Akvi Primer MDF

Tikkurilas nye vandbaserede produkter, Akvi Top 30 FD og Akvi Primer MDF, er lette at anvende og er yderst miljøvenlige.

Læs mere.

Miljøvenlighed

Cost-effective and energy-smart coating

Tikkurila har i mange år udviklet og aktivt arbejdet for brugen af vandbaserede produkter, der har et højt tørstofindhold, de såkaldte high-solid-produkter.

Læs mere.


Seneste nyt

Farverig havbund i det ny renoverede Seaplane Harbour museum i Tallinn.

I maj 2012, åbnede Estonian Maritime Museum en ny del i Seaplane Harbours hangarer i Tallinn. Bygningen er i sig selv en udstilling, og dens rige historie bliver hyldet gennem den nye innovative og omhyggeligt udførte ombygning. En af attraktionerne er betongulvet, som er blevet forvandlet til en farverig havbund med Tikkurilas design floor teknik.

læs mere

 

Nyansættelse 29.05.2012

Det er med stor glæde, at kunne præsentere Martin Skare Mogensen.

læs mere

 

Aktuel produktinformation findes altid på din mobiltelefon 09.02.2012

Nu findes Tikkurila's mobiltjeneste, så du døgnet rundt kan hente produktinformation, kontaktoplysninger og meget andet, selvom du ikke har adgang til din computer.

læs mere

 

FONTECRYL SC 50 08.02.2012

Fontecryl SC 50 er en 1-komponent alkyd modificeret akrylmaling, der indeholder aktive korrosionsbeskyttende pigmenter. Det er karakteristisk for Fontecryl SC 50, at den former en hårdere og mere holdbar farvefilm end ved konventionel akrylmaling. Det er derudover også muligt at påføre i høj lagtykkelse.

læs mere

 

Produkter til

Metal     Træ     Beton

Colour samples

counters part 1
counters part 2counters part 3
counters part 4counters part 5

Click to Temaspeed.com

Take a look at the Coatings brochuresAdditional information